7 stappen om op een natuurlijke manier je immuunsysteem een boost te geven.

In deze huidige tijden van wereldwijde angst om een het corona virus op te lopen, is natuurlijk goede hygiene van uitermate belang. Nog belangrijker is het creëren van een goede afweer, zodat je zo weinig mogelijk kans hebt ziek te worden van dit virus, of​, wanneer je toch ziek wordt, er weer zo snel mogelijk van te herstellen. Bij deze 7 tips om op natuurlijke manier je immuunsysteem een boost te geven:

1. Zorg ervoor dat je voldoende vitamine C en D3 binnen krijgt, van beiden is bekend dat ze essentieel zijn voor een optimale werking van je immuunsysteem.

2. Zorg voor voldoende nachtrust, een tekort aan nachtrust verzwakt het immuunsysteem.

3. Drink voldoende water en verminder de suikerinname, aangezien bacteria en virussen het goed doen op suikers.

4. Beweeg voor een goede doorbloeding en zuurstofgehalte, een goede doorbloeding is essentieel voor een goed afweersysteem.

5. Neem vlierbessensap / extract indien beschikbaar, dit bevat veel vitaminen en andere stoffen welke belangrijk zijn voor je immuunsysteem.

6. Probeer te relativeren en laat je niet bang maken, omdat stress het immuunsysteem verzwakt en ook het beoordelingsvermogen en de besluitvorming negatief kan beïnvloeden

7. Zorg ervoor dat je onder chiropractische zorg bent, aangezien je zenuwstelsel ook je immuunsysteem aanstuurt. Hieronder een kort engels Artikel geschreven door Dr Dan Sullivan DC., met betrekking tot de rol van chiropractie op de werking van het immuun systeem.

Geen fotobeschrijving beschikbaar.