Back-2-School Check-Up Welkom op de pagina waar je je zoon of dochter kan opgeven voor de Back-To-School Check-Up! Hieronder zie je het contactformulier waar je je zoon of dochter kan opgeven voor deze check-up. wil je nog even doorlezen wat je kan verwachten, scroll dan nog even verder naar beneden, waarin de details verder beschreven staan. Tot binnenkort in onze praktijk!

Contactformulier Back-2-School Check-Up.

Het is weer september en de kinderen gaan dus weer naar school. Als goede ouder heb je waarschijnlijk de fiets van je tiener weer in orde gemaakt, zijn ze dit jaar bij tandarts en wellicht zelfs bij de schoolarts of de orthodontist geweest. Fijn dat je goed voor je tiener zorgt!

Vaak zien wij dat mensen een vitaal deel van hun opgroeiende tiener overslaan en dat is: Een wervelkolom check up! In de tienerjaren wordt de basis gelegd van de houding die jouw kind tijdens zijn of haar volwassen leven zal aannemen. Net als dat de tienerjaren het moment is om, wanneer nodig, naar de orthodontist te gaan, is het minimaal zo belangrijk om de stand en functie van de wervelkolom van je kind te laten checken. Tanden en kiezen zijn immers tegenwoordig te vervangen, je wervelkolom helaas niet!

Vandaar dat wij van Chiropractie4Life je hierbij willen helpen door tijdens de maand september  voor je tiener een Back to school screeningafspraak met de chiropractor op onze kosten aan te bieden. Dit screening consult bestaat uit: Een houdingsanalyse en een kort lichamelijk onderzoek door de chiropractor inclusief een kleine scoliose check. Na afloop krijgt je tiener enkele kleine adviezen mee om zijn of haar houding te verbeteren en laat de chiropractor je weten of hij of zij denkt of chiropractie kan helpen en wat eventuele vervolgstappen zijn.  Ben je Geïnteresseerd? Laat dan je gegevens achter op bovenstaand contactformulier zodat wij je, tijdens kantoortijden, op kunnen bellen om je zoon of dochter in te plannen. Let op, deze check-up is op onze kosten toegankelijk voor kinderen en tieners van 16 jaar en jonger. Daarnaast kan je je zoon of dochter alleen inplannen voor deze check-up in de maand september. Er is slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, inschrijving gaat op basis van ‘first come first serve’.