Cardioloog: Hoe het spike-eiwit uit uw lichaam te krijgen na vaccinatie

Over de afgelopen 2 jaar hebben veel mensen zich laten vaccineren tegen covid-19 in de veronderstelling dat dit veilig en het beste voor hen was. Over de afgelopen maanden reizen er steeds meer vragen m.b.t. de veiligheid en eventuele bijwerkingen van dit vaccin. Wereldwijd gaan er steeds meer geruchten op dat er sinds de start van de prik-campagnes een oversterfte is en een enorme toename aan ziekenhuisbezoeken. Met name Myocarditis, grote bloedstolsels en neurologische problemen lijken toegenomen te zijn.

Het lijk erop dat hoe meer corona vaccinaties men krijgt, hoe meer bijwerkingen er optreden en hoe groter de risico’s, zegt McCullough in gesprek met Laura-Lynn Tyler Thompson, schrijft Uncutnews.

Omdat er ook klokkenluider geruchten naar buiten kwamen dat er met de veiligheidsdata van de onderzoeken naar corona vaccinaties zou zijn gesjoemeld, en hij merkte dat er sinds begin van de prik campagne steeds meer alarmbellen af gingen, drong hij er bij mensen op aan om zich niet meer te laten vaccineren. Hij raadde mensen ook aan waakzaam te zijn, omdat sommige complicaties gemakkelijk te behandelen zijn, als je er op tijd bij bent.

Hem wordt ook vaak gevraagd hoe te ‘ontgiften’ na een covid-vaccinatie, ofwel: hoe je het spike-eiwit uit het lichaam kan krijgen, een vraag die ik ook soms hoor van mensen. De cardioloog verwees naar nattokinase, een enzym uit sojabonen. Uit preklinische studies blijkt dat dit enzym het spike-eiwit zou afbreken. McCullough wees erop dat het een veilig supplement is.

Klik hier om deze video te bekijken op de pagina van Café Weltschmerz…