BLCKBX: DE GROTE CORONA- EN VACCINATIE-UPDATE! MET IMMUNOLOOG PROF. DR. THEO SCHETTERS

Artikel Gekopieerd van site van Blckbx.tv :

De ene na de andere ‘versoepeling’ wordt doorgevoerd, maar tegelijkertijd blijft de deur op een kier om maatregelen toch weer in te kunnen voeren als er een ‘zorgwekkende’ variant opduikt. En miljoenen mensen zijn inmiddels gevaccineerd. Hoe staan we ervoor? Professor dr. Theo Schetters, immunoloog, brengt ons op de hoogte.

RUIM EEN MILJOEN (!) KEER BEKEKEN

Vorig jaar sprak Theo Schetters ook al twee keer met programmamaker Flavio Pasquino. In januari 2021 bespraken zij de risico’s van het massaal inzetten van nauwelijks geteste mRNA-vaccins. Deze uitzending werd ruim een miljoen keer bekeken en bracht veel teweeg. In de vervolguitzending, die in februari 2021 werd uitgezonden, ging Schetters dieper in op de materie en behandelde hij kijkersvragen.

In deze uitzending geeft hij ons een update over de huidige stand van zaken.

DE ERNST VAN CORONA

Toen in het voorjaar van 2020 de pandemie werd uitgeroepen door Tedros Adhanom Ghebreyesus, directeur van de Wereldgezondheidsorganisatie, sprak men van een sterftecijfer van 3,4 procent. Het RIVM suggereerde met misleidend vormgegeven illustraties dat grote aantallen mensen in het ziekenhuis zouden belanden, of zouden sterven.

Theo Schetters gaat in op de daadwerkelijke schade die het virus veroorzaakt. En hoeveel mensen sterven er eigenlijk mét corona in plaats van aan corona? Ook licht hij toe in hoeverre eerder doorgemaakte infecties bescherming bieden tegen besmetting en een ernstig ziekteverloop.

LOCKDOWNS

Overheden over de hele wereld blijven vasthouden aan lockdowns als effectieve maatregel tegen de verspreiding van het virus. Maar het bewijs voor de vermeende effectiviteit is schaars.

De modellen van het RIVM op basis waarvan vrijheidsbeperkende maatregelen gerechtvaardigd worden, zijn nog steeds niet openbaar gemaakt. Ondertussen stapelen de bewijzen zich op dat lockdowns de verspreiding van het virus niet of nauwelijks tegengaan, en zelfs schadelijk kunnen zijn voor de volksgezondheid. Schetters gaat uitgebreid in op de zin en onzin van lockdowns.

DE VACCINS

Ruim een jaar nadat Schetters wees op de risico’s van het massaal inzetten van nauwelijks geteste mRNA-vaccins, is er nu veel meer bekend. Hij bespreekt de concrete zorgen die er bij velen zijn over de bijwerkingen.

Wat weten we over de verhoogde kans op myocarditis? En wat is er waar gebleken van auto-immuunreactie waar vorig jaar al voor werd gewaarschuwd? Schetters gaat ook in op de verontrustende rol die lipide nanodeeltjes – die de mRNA-moleculen naar de cellen vervoeren – in het lichaam lijken te spelen. Kan het DNA van mensen erdoor veranderd worden?

En hoe zit het met de oversterfte? Niet alleen in Nederland, maar in vrijwel ieder land waar een grote vaccinatiecampagne is uitgerold, is er sprake van oversterfte die niet aan corona gerelateerd kan worden. Hebben de vaccins ermee te maken?

Klik op onderstaande foto om doorgestuurd te worden naar de site van blckbx.tv en de video te kunnen bekijken.

Literatuurverwijzingen
Sterfte aan met corona in Nederland:
RIVM: Wekelijkse update epidemiologische situatie van SARS-CoV-2 in Nederland

Eerdere verkoudheden dragen bij aan weerstand tegen corona:
Multifactorial seroprofiling dissects the contribution of pre-existing human coronaviruses responses to SARS-CoV-2 immunity

Lockdowns hebben geen effect op de verspreiding van en sterfte aan/met corona:
A Literature Review and Meta Analysis of the Effects of Lockdowns on COVID-19 Mortality

Empirical Assessment of Mandatory Stay-at-Home and Business Closure Effects on the Spread of COVID-19 by Eran Bendavid, Christopher Oh, Jay Bhattacharya, John P.A. Ioannidis :: SSRN

Bijwerkingen op de korte termijn van coronavaccins:

Pfizer/BioNTech:
EMA Assesment Report

Moderna:
EMA Assesment Report

AstraZeneca:
EMA Assesment Report

Jansen:
EMA Assesment Report

Sinopharm:
Side effects and perceptions following Sinopharm COVID-19 vaccination
Wikipedia

Sinovac:
The Lancet
The Lancet Appendix

Novavax:
EMA Assesment Report

Flucelvax (griep; geïnactiveerd virus):
EMA Assesment Report

Flublok (griep; recombinant eiwit):
FluBlok, a recombinant hemagglutinin influenza vaccine (nih.gov)

Over hoe lang coronavaccins werken:
Risk of infection, hospitalisation, and death up to 9 months after a second dose of COVID-19 vaccine: a retrospective, total population cohort study in Sweden

4th Dose COVID mRNA Vaccines’ Immunogenicity & Efficacy Against Omicron VOC

LNP-mRNA-verspreiding door het lichaam:
A core-shell structured COVID-19 mRNA vaccine with favorable biodistribution pattern and promising immunity

Pfizer report_Japanese government.pdf

Over hoelang mRNA- en spike-eiwit in het lichaam blijven:
Immune imprinting, breadth of variant recognition, and germinal center response in human SARS-CoV-2 infection and vaccination

Cutting Edge: Circulating Exosomes with COVID Spike Protein Are Induced by BNT162b2 (Pfizer-BioNTech) Vaccination prior to Development of Antibodies: A Novel Mechanism for Immune Activation by mRNA Vaccines

Vaccinatie kan leiden tot auto-immuunreacties:
COVID-19 vaccine and autoimmunity. A new case of autoimmune hepatitis and review of the literature

Of LNP-mRNA het DNA van mensen kan veranderen:
Reverse-transcribed SARS-CoV-2 RNA can integrate into the genome of cultured human cells and can be expressed in patient-derived tissues

Intracellular Reverse Transcription of Pfizer BioNTech COVID-19 mRNA Vaccine BNT162b2 In Vitro in Human Liver Cell Line

Myocarditis na vaccinatie:
Risk of myocarditis following sequential COVID-19 vaccinations by age and sex