De waarheid over Ivermectine en de leugen over Hydroxychlorokine

In mei 2020 beweerde Donald Trump, de toenmalige president van de Verenigde staten dat Ivermectine en Hydroxychloroquine goede middelen waren tegen corona. Hier werd door het nieuws en de media bovenop gedoken en belachelijk gemaakt. Toch is het belangrijk te weten dat er toentertijd data was die liet zien dat wanneer Ivermectine en hydroxychloroquine vroeg toegepast werden in het ziektebeeld, dit zeer positieve gevolgen had om progressie naar ernstiger te voorkomen.

Helaas worden er voortdurend nog steeds allerlei leugens verteld over ivermectine en hydroxychlorokine, een ware lastercampagne, ze beiden levensreddend zouden zijn geweest voor velen met COVID-19. Zie de website https://ivmmeta.com/ voor een metastudie over ivermectine  ; Zie de website https://hcqmeta.com/ voor een metastudie over hydroxychlorokine.  In Nederland behandelt de Inspectie Gezondheid en Jeugd (IGJ) artsen die ivermectine voorschrijven voor de behandeling van COVID-19 als criminelen en legt hun hoge boetes op, terwijl de artsen gewoon hun werk deden, namelijk mensen genezen, in plaats van de zogenaamde richtlijnen te volgen, welke niet effectief waren.

In ‘De waarheid over ivermectine’ worden deze leugens weerlegd en word je uitgelegd wat ivermectine is,  hoe effectief het is, en waarom men desondanks koste wat kost niet wil dat ivermectine wordt ingezet voor de behandeling van COVID-19.

Onthoud goed dat medicijnen (waaronder vaccinaties) geen noodgoedkeuring kunnen krijgen wanneer er veilige andere middelen zijn die ook goed werkzaam zijn.

Klik hier om de video ‘De waarheid over ivermectine’ te bekijken

Klik hier om de video ‘De grote leugen over hydroxychlorokine te bekijken.’