Een beter leven voor jou en je kinderen met chiropractie!

Misschien vraag je jezelf af waarom je jouw kinderen naar de chiropractor zou brengen? Om veel van dezelfde redenen waarom veel volwassenen regelmatig een chiropractor bezoeken. De kwaliteit van leven van jouw kinderen verbetert namelijk met chiropractische zorg.

In dit onderzoek, gepubliceerd in het Journal of Alternative and Complementary Medicine, waarin bijna 900 kinderen in de leeftijd van 8-17 jaar die chiropractische zorg kregen onderzocht werden.

De kwaliteit van leven, gemeten in termen van depressie, angst en verstoring van dagelijkse activiteiten als gevolg van pijn, werd gemeten met behulp van het Patient Reported Outcomes Measurement Information System (PROMIS)-25. Er werd waargenomen dat de kwaliteit van leven significant hoger was bij kinderen onder chiropractische zorg.

De kinderen hadden in het bijzonder significant minder kans om symptomen van depressie, angst of pijn klachten te melden terwijl ze onder chiropractische zorg waren.

Geef je kinderen (en jezelf) een beter leven met chiropractie. Hoe eerder uw kinderen de gezondheids- en welzijnsvoordelen van regelmatige chiropractische zorg ervaren, hoe beter. Welke ouder wil immers niet dat zijn kinderen opgroeien met zo min mogelijk kans op depressie, angst en pijnklachten? Wil je naar aanleiding van dit artikel er achter komen of chiropractie jou kind kan helpen? Klik dan op deze link om je op te geven voor een kennismakingsgesprek met de chiropractor om er achter te komen of chiropractie bij je past. Dit is uiteraard geheel vrijblijvend!

Voor meer informatie over chiropractie voor kinderen, inclusief aanvullend onderzoek naar de veiligheids- en gezondheidsvoordelen van pediatrische chiropractie, kan u naast onze site ook die van de International Chiropractic Pediatric Association (ICPA) bezoeken door op deze link te klikken.