Goud Coupon Check-up

Geweldig! Je wilt 2020 gezond beginnen en jezelf of iemand anders opgeven en je goudcoupon claimen. Vul het formulier verderop op deze pagina in, dan kunnen we zo snel mogelijk contact met je opnemen en kan je er achter komen of en hoe chiropractie voor jou de oplossing is!

Nog even voor alle duidelijkheid, met de goudcoupon heb je recht op een GRATIS screening afspraak met de chiropractor t.w.v. €55,-. Een screening afspraak is een consult waarin je je huidige gezondheid kan bespreken met de chiropractor en deze een lichamelijk onderzoek uitvoert om te kijken of chiropractie kan helpen. Dit is geheel vrijblijvend en op ONZE kosten.

Als de chiropractor denkt te kunnen helpen en je door ons geholpen wenst te worden, zullen aanvullende scans gemaakt worden met onze IDXA scan (röntgenbeelden om de stand en status van jouw wervelkolom te evalueren), PostureScreen Houdingsanalyse en Myovision sEMG (spieractiviteit). Deze scans kosten €85,-  en dienen na het maken van de scans per PIN of contant afgerekend te worden in onze praktijk.

Vul het contactformulier in en de assistente zal zo snel mogelijk contact met jou, of degene die je naar ons hebt doorverwezen, opnemen. Uiteraard mag je ons ook gewoon bellen op 055-356 14 42.

Tot binnenkort in onze praktijk!

Vul uw gegevens in voor het maken van een Goud coupon screening afspraak.