de chiropractor Apeldoorn

 GRATIS Myovision sEMG zenuwfunctiescan en rugscreening door chiropractor tijdens ons ‘Love your spine because you’re worth it’ Moederdag evenement op 6 t/m 17 mei 2019 (normale kosten € 85,-)

Love your Spine because you’re worth it!

Moeders en vrouwen inhet algemeen zijn de belangrijkste hoeksteen van de samenleving en hebben in de maatschappij van tegenwoordig een belangrijke dubbele taak. Naast hun baan zijn zij vaak de verzorger binnen het gezin.
Dit is vaak zowel mentaal als fysiek een zware belasting; hier geldt dan ook wel het volgende Engelse spreekwoord: ‘You cannot pour from an empty cup’.
Vandaar dat we rondom moederdag (tussen 6 en 17 mei) 24 plekken beschikbaar hebben om een aantal vrouwen in de regio Apeldoorn extra in het zonnetje te zetten.
Heeft je moeder, zus, oma, dochter, vriendin of vrouw last van migraine, hoofdpijn, nek- of rugklachten en heeft dit effect op de dingen die zij of jullie samen kunnen ondernemen?
Gun haar dan een GRATIS Myovision sEMG zenuwfunctiescan en screening door de chiropractor met advies of chiropractie zou kunnen helpen, tijdens ons ‘Love your Spine because you’re worth it’ moederdag evenement.
De normale kosten zijn hiervoor € 85,- maar deze keer is het dus helemaal op ONZE kosten!
Ben je geïnteresseerd, reageer dan snel, want we hebben maar 24 plekken beschikbaar in de weken rondom moederdag.
Aanmelding is noodzakelijk!
Dit kan door op de knop te klikken en je aan te melden via onze site of door ons tijdens kantooruren te bellen op 055-3561442.
 

IK WIL ME OPGEVEN VOOR HET MOEDERDAG EVENEMENT!

Laat je gegevens achter om je in te schrijven voor ons moederdag evenement!

Myovision sEMG

De Myovision sEMG meet hoe het zenuwstelsel de spieren die direct om de wervelkolom liggen aanstuurt. Wanneer de wervelkolom in goede staat is, zal er een mooie balans te zien te zijn, ten gevolge van een abnormale stand en/of functie van de wervelkolom zal de spieractiviteit in veel gevallen een verhoogd of een asymmetrisch patroon laten zien.

Let goed op: Als je gebruik maakt van deze promotie krijg je dus het volgende:

  • Een Myovision sEMG Zenuwfunctiescan.
  • Een kort onderzoek door de chiropractor en advies of chiropractie kan helpen (screening).

Normaliter zijn de kosten voor deze diensten € 85,-, door gebruik te maken van onze moederdag evenement is dit deze keer OP ONZE KOSTEN!

Er zijn slechts 24 plekken beschikbaar, reageer dus snel!

 

Ervaringsvideo’s

Adres

Kalverstraat 182
7311 SM Apeldoorn

Openingstijden

maandag: 09:00–19:00
dinsdag: 08:30–18:00
woensdag: 09:00–19:00
donderdag: 08:30–18:00
vrijdag: 08:30-18.00