Mariëlle

Ik ben Mariëlle en sinds november 2018 werkzaam als balie- en scan assistente.
In 2009 kwam ik voor het eerst bij Geert doordat ik een auto ongeval heb meegemaakt.
Door chiropractie ben ik hiervan goed hersteld en me meer bewust geworden van wat een goede houding met mij doet.
Fitter, lekker slapen en meer uithoudingsvermogen.
Ik hoop dat chiropractie ooit in de preventieve zorg gaat komen!
Tot snel, aan de telefoon of in de praktijk!

Linda

Ik werk alweer bijna 10 jaar bij Chiropractie4Life als praktijkassistente. Ik kwam als patiënt/cliënt bij Chiropractie4Life en ben na een paar maanden als assistente aan de slag gegaan. Het leuke aan deze baan zijn het contact met de cliënten en de veelzijdigheid van de werkzaamheden. Het feit dat ikzelf en mijn familie veel baat hebben bij chiropractie, maakt het voor mij makkelijk om het belang van chiropractie op een enthousiaste wijze op iedereen over te brengen. Het boeiende aan onze praktijk is het uitgangspunt dat niet alleen de pijn bestreden wordt, maar dat het ook gaat om het verbeteren van je gezondheid en van je kwaliteit van leven. Ik zie dagelijks wat een positief effect dit op mensen heeft en wil daar graag deel van uitmaken

Marisol de Vries

Ik ben sinds 2002 getrouwd met Geert, de chiropractor. Ik ben sinds de start van onze praktijk in 2005 al betrokken met onze praktijk. De eerste jaren heb ik als assistente gewerkt aan de Henri Dunantlaan, tot vlak voor de bevalling van onze 2<sup>e</sup> dochter. Hierna heb ik voornamelijk werkzaamheden op de achtergrond gedaan voor onze praktijk. Sinds 2011 ben ik weer steeds actiever geworden binnen de praktijk, en heb nu zowel als taken het verzorgen van baliewerkzaamheden als het doen van diverse scans.

Zelf ervaar ik de voordelen van chiropractie op zowel mijn gezondheid als dat van mijn gezin. Ook vind ik het geweldig te zien dat de meeste van onze cliënten letterlijk opknappen ten gevolge van de chiropractische zorg.

Geert de Vries

Als puber kreeg ik last van hoofdpijnaanvallen, wat er mede de oorzaak voor was dat ik van het VWO naar de MAVO moest. De huisarts had maar een oplossing: bij aanvang van de hoofdpijnklachten pillen innemen. Na mijn MAVO afgerond te hebben ging ik op bezoek bij mijn zus, die toen Chiropractie in Bournemouth studeerde. Hier kreeg ik weer een hoofdpijnaanval, na enkele correcties van mijn zus zijn deze nagenoeg niet meer teruggekomen. Dit was voor mij de reden om na één jaar MEAO, verder te gaan met de havo en VWO 5&6 in één jaar, zodat ik chiropractor kon worden. Na een 5-jarige voltijdsopleiding ben ik in 2003 afgestudeerd als chiropractor aan de AECC in Bournemouth.

Ik vindt het geweldig te zien welke veranderingen mensen kunnen ervaren wanneer hun zenuwstelsel weer ongestoord kan communiceren met het lichaam, ten gevolge van de zorg die wij in onze praktijk geven en zie chiropractie als een belangrijk onderdeel van een gezonde levensstijl. Daarnaast vind ik het geweldig om mensen te motiveren beter voor zichzelf te zorgen, zodat ze van een betere gezondheid kunnen genieten.