The High Wire episode 242 Geert van den Bossche interview.

In dit Blog segment wil ik je aandacht vragen voor het interview van Geert vandenBossche, Vaccinoloog uit België en voormalig vaccinontwikkelaar van onder andere GAVI van het B&M Gates fonds.

In dit interview gaat Geert in op het verschillende misvattingen die momenteel door de main stream wetenschappers wordt gemaakt met betrekking tot het grootschalig vaccineren van alle bevolkingsgroepen tijdens een pandemie. Hij legt in deze video uit het verschil tussen innate (aangeboren) en acquired (verkregen) immuniteit, welke rol beiden spelen tijdens een virale infectie en welke gevolgen het vaccineren met een niet steriele immuniteit creërend vaccin (een vaccin dat er niet voor zorgt dat men de ziekte niet door kan geven) heeft op de ontwikkeling van andere (besmettelijkere) virus stammen en welk effect vaccineren heeft op onze eigen immuun functie.

Het is goed er even goed voor te gaan zitten en wellicht deze video meerdere keren te bekijken aangezien bepaalde delen wel behoorlijk diep de immunologie en vaccinologie in gaan. Deel deze video zo veel mogelijk of nodig mensen uit deze te komen bekijken.

Klik op onderstaand plaatje voor alleen de video van Geert van den Bossche:

Klik op onderstaande video voor de gehele aflevering 242 van TheHighwire.com waar ook de video van Geert van den Bossche aan bod komt:

Vindt je dit interview te lang en wil je een korte versie in het vlaams bekijken, klik dan op onderstaande video: