de chiropractor Apeldoorn

 GRATIS Myovision sEMG zenuwfunctiescan en rugscreening door chiropractor tijdens ons Vaderdag evenement van 7 t/m 20 juni 2019 (normale kosten € 85,-)

Een sterke rug voor harde werkers.

Mannen zijn vaak noeste werkers binnen het gezin die naast hun dagelijkse werk vaak ook nog het zware werk opknappen door hard te werken in de tuin of met het klussen. Dit maakt de man een belangrijke pilaar voor ieder gezin.
Vandaar dat we rondom vaderdag (tussen 7 en 20 juni) 24 plekken beschikbaar hebben om een aantal mannen in de regio Apeldoorn extra in het zonnetje te zetten.
Heeft je vader, broer, opa, zoon, vriend of man last van migraine, hoofdpijn, nek- of rugklachten en heeft dit effect op de dingen die zij of jullie samen kunnen ondernemen?
Gun haar dan een GRATIS Myovision sEMG zenuwfunctiescan en screening door de chiropractor met advies of chiropractie zou kunnen helpen, tijdens ons vaderdag evenement.
De normale kosten zijn hiervoor € 85,- maar deze keer is het dus helemaal op ONZE kosten!
Ben je geïnteresseerd, reageer dan snel, want we hebben maar 24 plekken beschikbaar in de weken rondom vaderdag.
Aanmelding is noodzakelijk!
Dit kan door op de knop te klikken en je aan te melden via onze site of door ons tijdens kantooruren te bellen op 055-3561442.
 

IK WIL ME OPGEVEN VOOR HET VADERDAG EVENEMENT!

Laat je gegevens achter om je in te schrijven voor ons vaderdag evenement!

Myovision sEMG

De Myovision sEMG meet hoe het zenuwstelsel de spieren die direct om de wervelkolom liggen aanstuurt. Wanneer de wervelkolom in goede staat is, zal er een mooie balans te zien te zijn, ten gevolge van een abnormale stand en/of functie van de wervelkolom zal de spieractiviteit in veel gevallen een verhoogd of een asymmetrisch patroon laten zien.

Let goed op: Als je gebruik maakt van deze promotie krijg je dus het volgende:

  • Een Myovision sEMG Zenuwfunctiescan.
  • Een kort onderzoek door de chiropractor en advies of chiropractie kan helpen (screening).

Normaliter zijn de kosten voor deze diensten € 85,-, door gebruik te maken van onze vaderdag evenement is dit deze keer OP ONZE KOSTEN!

Er zijn slechts 24 plekken beschikbaar, reageer dus snel!

 

Ervaringsvideo’s

Adres

Kalverstraat 182
7311 SM Apeldoorn

Openingstijden

maandag: 09:00–19:00
dinsdag: 08:30–18:00
woensdag: 09:00–19:00
donderdag: 08:30–18:00
vrijdag: 08:30-18.00