Door de COVID-crisis was 2020 niet echt het succes waar we allemaal op hadden gehoopt. Vandaar dat het fijn is dat we mogen vooruitkijken op een nieuw jaar met daarin weer nieuwe kansen! Vooruitblikkend op het nieuwe jaar komen natuurlijk ook de zorgverzekeringen weer aan bod. Met name de vergoeding voor chiropractie door de zorgverzekeraars is weer een belangrijk onderwerp.

Helaas wordt, volgens dit bericht in zorgwijzer, alternatieve zorg, en dus ook chiropractie, het komende jaar weer minder vergoed wordt dan voorgaande jaren. Daarom is het nog belangrijker om goed te kijken welke wijzigingen er zijn in jouw polis en waar je jezelf het beste kunt verzekeren, zowel de dag- en jaar- vergoedingen verschillen per pakket, maar ook de aanvullende premie verschilt behoorlijk per pakket, bij deze hier het overzicht vergoedingen chiropractie voor 2021.

Met name ONVZ, PNOzorg en VvAA (Topfit, Top, Top) hebben nog de beste vergoeding (€1000,-) voor chiropractie tegen een redelijke premie, een goede vierde is Iza ExtraZorg3 met een maximale dagelijkse vergoeding van €650,-.