Schrijf je hier in voor een Wervelkolom Check-Up!

Heb je klachten en wil je beter in vorm komen? Wil je de OORZAAK van je klachten opsporen en verhelpen in plaats van alleen de klacht te onderdrukken? Wil je weten of en hoe chiropractie kan helpen beter te presteren thuis op werk of tijdens het sporten? Wil je er achter komen of wij jouw baby, kleuter of tiener kunnen helpen beter in vorm te komen?

Chiropractie4Life biedt de inwoners van Apeldoorn en omstreken de kans om kennis te maken met onze praktijk en ons team zonder dat hier gelijk kosten aan verbonden zijn.

Maak vandaag nog vrijblijvend een afspraak voor een wervelkolom check-up (t.w.v. €60,-), op onze kosten, om uit te vinden of chiropractie voor jou de oplossing is!

Een wervelkolom check-up is een bezoek aan onze praktijk waarin je je huidige gezondheid de chiropractor kan bespreken en deze aan de hand van een kort lichamelijk onderzoek zal bepalen of chiropractie kan helpen. Wanneer de chiropractor denkt te kunnen helpen en zal deze aangeven wat de vervolgstappen zijn wanneer je in onze praktijk onder zorg wil komen. 

Vul het contactformulier in wanneer je geïnteresseerd bent in het maken van een wervelkolom check-up en de assistente zal zo snel mogelijk (op werkdagen tijdens kantooruren) contact met je opnemen.

Uiteraard mag je ons ook gewoon bellen op 055-356 14 42.

Schrijf je nu in!