Schrijf je hier in voor een Wervelkolom Check-Up!

Loop je al jarenlang rond met klachten en is je verteld ‘er mee te moeten leren leven’? Wil je eindelijk de OORZAAK van je klachten opsporen en deze verhelpen in plaats van alleen de klacht te onderdrukken?

Bij Chiropractie4Life begrijpen we dat je enigszins sceptisch bent om weer met een nieuwe ’therapie’ te beginnen en je hoop weer ergens anders op te moeten vestigen. Besef je dan wel dat jij niet de enige bent die niet in het reguliere circuit verder komt die wel geholpen kan worden door middel van chiropractische zorg. Binnen onze praktijk helpen wij al jaren met succes mensen die last hebben van migraine, of pijn in het hoofd, -aangezicht, -de nek, -schouder en of -arm, -boven rug, -lage rug, hernia, spit, ischias, uitstraling in de armen of benen, en nog vele andere klachten.

Veel van onze cliënten kregen elders geen (langdurige-) resultaten en zijn wel geholpen door onze aanpak, kijk maar eens naar enkele van onze recensies hieronder.

Chiropractie4Life biedt de inwoners van Apeldoorn en omstreken de kans om kennis te maken met onze praktijk, ons team en er achter te komen of chiropractie kan helpen, zonder dat hier gelijk kosten aan verbonden zijn door middel van een GRATIS Wervelkolom Check-Up.

Een Wervelkolom Check-Up is een bezoek aan onze praktijk waarin je je huidige gezondheid de chiropractor kan bespreken en deze aan de hand van een kort lichamelijk onderzoek zal bepalen of chiropractie kan helpen. Wanneer de chiropractor denkt te kunnen helpen en zal deze aangeven wat de vervolgstappen zijn wanneer je in onze praktijk met chiropractische zorg wilt beginnen. 

Maak vandaag nog vrijblijvend een afspraak voor een Wervelkolom Check-Up op onze kosten, om uit te vinden of chiropractie voor jou de oplossing is! Vul het onderstaande contactformulier in wanneer je je wilt aanmelden voor een Wervelkolom Check-Up en de assistente zal zo snel mogelijk (op werkdagen tijdens kantooruren) contact met je opnemen om een afspraak in te plannen.

Uiteraard mag je ons ook gewoon bellen op 055-356 14 42.

Schrijf je hier in voor een Wervelkolom Check-Up!