Zelfzorg COVID-19: wat te doen bij klachten en hoe ernstige ziekte te voorkomen.

Huisarts Rob Elens werd in april 2020 opeens een bekende Nederlander. De arts uit Meijel ontwikkelde met behulp van het behandelprotocol van Dr Zalenco, een vroegbehandeling-protocol tegen Covid-19 en was zo succesvol dat hij er de media mee opzocht, in de verwachting met open armen ontvangen te worden. Maar niets bleek minder waar. In plaats van interesse en enthousiasme kreeg hij een tik op de vingers van de inspectie die hem maande per direct zijn acties te staken.

Zelfzorgcovid19-website

Elens zette samen met een aantal andere mensen een platform op waar je meer informatie kunt vinden hoe je weerstand te verhogen en hoe met behulp van vroegbehandeling bij een Covid-diagnose bij kan dragen aan het voorkomen van ziekenhuisopname. Wanneer uw huisarts hier niet aan mee wenst te werken, zijn er zelfs artsen die u wel willen helpen door de benodigde medicatie aan u voor te schrijven. KLIK HIER OM NAAR DE WEBSITE VAN ZELFZOG COVID19 TE GAAN.

Ab Osterhaus

Niet veel later mocht Rob Elens aantreden bij Op1 waar hij naast viroloog Ab Osterhaus aan tafel zat, die vooral op de gevaren wees van het antivirale middel HCQ (hydroxychloroquine). Elens was vooral verbaasd aangezien het middel al ruim 40 jaar wordt gebruikt en nooit signifacante bijwerkingen had gekend maar nu werden die opeens uitvergroot als gezondheidsrisiso. Elens drong dus meteen aan op het doen van een degelijke studie maar die is tot op heden niet uitgevoerd volgens het succesvolle protocol van Elens. Die luidt; HCQ in combinatie met zink, azitromycine en als allerbelangrijkste factor…behandeling in een vroeg stadium van de ziekte en daarmee in de eerste lijn.

Hoge boete

De inspectie heeft intussen een hoge boete van 150.000 euro uitgevaardigd voor onrechtmatig gebruik van antivirale middelen zoals HCQ en Ivermectine. En dat terwijl er wereldwijd goede resultaten mee worden geboekt. Het meest stuitende is wellicht het feit, dat de inzet van het AstraZeneca vaccin bij patienten onder de 60 – ondanks negatief advies van de inspectie – gedoogd wordt en dus geen berisping kent. Huisarts Berend Nikkels vertelde hierover bij Omroep Brabant en citeerde daarbij Napoleon; “een oorlog win je niet zonder risico te nemen”. Daarmee wordt door de inspectie met twee maten gemeten en is duidelijker dan ooit, dat vaccins de enige uitweg zijn uit deze crisis, als we de merkwaardige spelregels van Hugo de Jonge moeten geloven.

Het Vaccin

Normaliter duurt het ontwikkelen van een veilig en effectief vaccin tussen de 5 en 15 jaar. Het vaccin is in Europa (en over nagenoeg de hele wereld) goedgekeurd voor noodgebruik en bevindt zich, zonder dat men zich daarvan van bewust is, zich nog in de fase 3 van het onderzoek, welke in 2023 zal eindigen. Iedereen die zich dus laat vaccineren doet, vaak zonder het te weten, mee aan een wetenschappelijk medisch onderzoek. Je zal je wellicht afvragen: ‘Waarom is dit vaccin zo snel ontwikkeld en goedgekeurd voor noodgebruik?’ Dat komt omdat er volgens de instanties geen goede middelen zijn om dit virus te bestrijden. Dat is nu precies waar hem ook de krux zit, wanneer hydroxychloroquine en ivermectine toegelaten waren geworden, was het vaccin er nooit door gekomen, had de lockdown nooit zo lang hoeven duren (omdat de ziekenhuisopnames en IC’s minder belast zouden worden) en zouden we ons normale leven veel eerder hebben kunnen. Je hoeft niet bijster snugger te zijn om te begrijpen dat maar een industrie baat heeft bij de (verplichte) vaccinatie van de gehele wereld…

Klik op onderstaand plaatje om de video te starten.